Задържани са двама тийнейджъри в ПловдивУченици стреляли 60 минути по

...
 Задържани са двама тийнейджъри в ПловдивУченици стреляли 60 минути по
Коментари Харесай

Ученици цял час стреляли по хора, коли и автобус

 

Задържани са двама младежи в Пловдив

Ученици стреляли 60 минути по коли, хора и рейс в пловдивския квартал “Смирненски ”, разкриха работещи по случая. Сигналът за безразборната канонада бил подаден в полицията в четвъртък към 14,30 ч. - водач на рейс се оплакал, че е стреляно по возилото му. Полицията бързо задържала две момчета на 14 и 15 години.

“Едното от тях, в наличието на татко си, тази седмица е закупило пневматичен револвер от оръжеен магазин. След това се похвалил на приятеля си. Тогава и другото момче си купува. Установено е, че са стреляли безсистемно от балкон на шестия етаж на блок в границите на час. Има двама потърпевши от стрелбата. Момче на 14 години има пострадвания по ръката - две рани, провокирани от изстрели. Другата потърпевша е полицайка, която в този миг не е била на работа и не е била с униформа ”, сподели районният прокурор на Пловдив Петър Петров. Според него е неприемливо родители да купуват оръжие на децата си.

" Единствено шансът и случайността са помогнали да не се стигне до съдбовен излаз ”, уточни районният прокурор. Учениците са арестувани за 24 часа. Предстои да се реши какви обвинявания да им бъдат повдигнати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР